ThinClientSpecialist

Meer over BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen

Werkplekoplossingen van hoge kwaliteit
BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van high-end ergonomische hard- en software-oplossingen die bijdragen aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat we fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.

De mens staat centraal
De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze producten maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en productportfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Distributienetwerk
Onze producten worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk, in zowel binnen- als buitenland.

Vergaderen @ Zionsburg
Wij stellen onze inspirerende werkomgeving graag beschikbaar aan onze relaties. Indien gewenst verzorgen we tevens broodjes en/of een lunch. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen, en is het kantoor goed bereikbaar met het OV (slechts 5 min. lopen vanaf treinstation Vught).

Gold Certified Microsoft partner
Gold Certified partner is de hoogste accreditatie die Microsoft uitgeeft. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om oplossingen te bieden voor het Microsoft platform.

FMN
BakkerElkhuizen is zilveren partner van FMN. FMN is dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. FMN geeft energie, inspireert en verbindt leden, branches en werelden.

 

1 2 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
BakkerElkhuizen Ergo-Q 330 laptopstandaard (BNEQ330) BakkerElkhuizen Ergo-Q 330 laptopstandaard...
BNEQ330
De Ergo-Q 330 is een slanke mobiele laptophouder en heeft 6 verschillende standen om uw laptop op de juiste hoogte te zetten. Tevens beschikt deze laptophouder ook over een geïntegreerde documenthouder waardoor u uw documenten altijd in-line hebt met uw toetsenbord. De Ergo-Q 330 is een van kunststof gemaakte, lichtgewicht laptopstandaard die ervoor zorgt dat u ten alle...
€ 79,46 excl. btw
excl. btw
1 2 3