ThinClientSpecialist

Het IGEL OS 11 Trade Up Programma

IGEL OS 11, het Next-Gen OS voor Cloud Workspaces, werd begin 2019 geïntroduceerd en vertegenwoordigt het allernieuwste op het gebied van innovatie en technologische vooruitgang van IGEL. IGEL OS 11 heeft meer functionaliteit dan ooit tevoren inclusief de nieuwste clients, protocollen en integraties van meer dan 90 technologiepartners en past daarom in meer IT- en EUC-omgevingen dan ooit tevoren. Aangezien het op Linux is gebaseerd, biedt het een eenvoudige, slimme en veilige manier voor organisaties van elke omvang om veilig moderne cloudwerkplekken te gebruiken, inclusief AWS, Windows Virtual Desktop en Azure-cloud.

Met het nieuwe IGEL OS 11 Trade Up-programma kan elke bestaande IGEL-klant die in het verleden IGEL-endpoints en/of software heeft gekocht, migreren van niet-OS 11 besturingssystemen naar OS 11, zolang het 64-bit endpoints zijn en IGEL OS 11-geschikt. Het is zelfs mogelijk om kosteloos naar OS 11 te migreren zolang er drie of meer jaar software maintenance wordt gekocht. That's it! Er zijn geen andere voorwaarden. Als IGEL-klant met x86-64-endpoints die IGEL OS 11 kunnen uitvoeren is het nu de tijd om te upgraden naar IGEL OS 11.

De overstap kan nu gemaakt worden van een aantal eerdere door IGEL aangeboden besturingssystemen, waaronder IGEL Linux 5, Windows IoT, IGEL OS 10 of van een IGEL ZeroClient die slechts één protocol ondersteund zoals HDX, PCoIP of RDP / RemoteFX. Al deze apparaten kunnen nu worden geüpgraded naar IGEL OS 11.

Om te migreren naar IGEL OS 11, moet het OS 11-migratie programma besteld worden via één nieuw, speciaal onderdeelnummer dat hetzelfde geprijsd is als de software maintenance voor drie jaar en inclusief drie jaar software maintenance met de IGEL Workspace Edition-licentie. Het omvat ook het IGEL OS, de Universal Management Suite (UMS) -software en custom partities, om integratie mogelijk te maken van technologieën die nog niet zijn opgenomen in de laatste softwareversie. Het artikel is ook hier bij ons in de webshop te vinden.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.