ThinClientSpecialist

Maak kennis met onze adoptie leeuwen Marley en Elsa

Onlangs hebben we kennis gemaakt met Stichting AAP en hoorden we van het initiatief "Adopteer een dier". Wist je dat je bij Stichting AAP symbolisch een dier kunt adopteren?

Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van een dier. ThinClientSpecialist wil graag een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief een heeft daarom twee leeuwen geadopteerd, Marley en Elsa.

Over Marley en Elsa

De leeuwen Marley en Elsa wonen inmiddels al een aantal jaar bij Stichting AAP. Oorspronkelijk zijn de leeuwen als welpjes vanuit Roemenië naar Duitsland ‘verstuurd’. Daar werden broer en zus opgesloten in een kleine kamer in een woning. Vanuit hier wisten de leeuwen te ontsnappen en kwamen de dieren uiteindelijk terecht bij Stichting AAP. Marley en Elsa worden opgevangen in Spanje bij AAP Primadomus en genieten samen van het leven.

Stichting AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren (zoals leeuwen) weer een toekomst. Er worden dieren in nood opgevangen én er wordt gepleit voor betere wetten in heel Europa. Dweilen met de kraan dicht, noemt Stichting AAP dat. Deze organisatie redt het niet alleen. Steun ook Stichting AAP, net als ThinClientSpecialist.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.