ThinClientSpecialist

2020 VS 2021

Terugblik 2020
2020 was een veelbewogen jaar. Een jaar dat in het teken stond van de coronapandemie en de onzekerheid voor de toekomst. Dit heeft veel impact op de klanten en medewerkers van ThinClientSpecialist. Van afspraken op locatie tot vergaderen in digitale meetings, en van een kantoorwerkplek met collega’s naar een thuiswerkplek. Daarnaast konden bedrijfsactiviteiten zoals beurzen en evenementen, team-uitjes en natuurlijk het jaarlijkse kerstdiner helaas niet doorgaan. Oplossingsgericht denken en wendbaar zijn door snel te kunnen reageren op de ontwikkelingen was onze succesvolle oplossing.

Vooruitzicht 2021
Yes het is 2021! We bestaan 10 jaar, een geweldige mijlpaal, waar we in een later bericht veel meer over zullen melden!
Inmiddels hebben we de kennis dat ook 2021 van start is gegaan met als hoofdmoot COVID-19. Niet essentiële winkels die gesloten zijn, basisscholen die dicht waren en de invoering van de avondklok zijn maatregelen die begin vorig jaar niet in ons waren opgekomen.
Desondanks streven wij ernaar om onze klanten van het beste advies te blijven voorzien. Onze medewerkers zijn volop in ontwikkeling om gedurende de veranderende vraag vanuit de markt up to date te zijn. De vragen blijven hetzelfde namelijk:


1. Welke omgeving past er nu en/of in de toekomst bij ons?
2. Wat moet de gebruiker ervaren?
3. Hoe moet de omgeving beheerd worden?


De uiteindelijke oplossing is wel veranderd, de verschuiving van ThinClients (vaste werkplek) naar laptops (mobiele werkplek) is momenteel, mede door het vele thuiswerken, erg zichtbaar.
Wij kunnen u hier een passend advies voor geven.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.