ThinClientSpecialist

Dell Wyse Thin Client Devices: ThinOS update van 9.0 naar 9.1

Dell Wyse Thin Client Devices: ThinOS update van 9.0 naar 9.1

Dell’s veiligste Thin Client-besturingssysteem is onlangs weer verbeterd. Deze nieuwste generatie is klaar voor de implementatie van toonaangevende virtuele workspaces; van Citrix tot VMware, Microsoft en Amazon.

Met de nieuwste Thin Clients (Model: 3040 en hoger) slaat Dell ook een nieuwe weg in t.a.v. het besturingssysteem ThinOS Versie 9.x.

Hiermee nemen ze ook afscheid van de mogelijkheid om de settings via de (onveilige) FTP-server naar de devices te pushen. Hiervoor in de plaats is een complete nieuwe management tool WMS ontwikkeld die in een gratis en een betaalde versie te leveren is.

Wyse ThinOs 9.1 levert virtuele machineoptimalisatie voor veelgebruikte samenwerkingstools, waaronder Microsoft Teams en Zoom.

Voor de integratie met de Wyse management suite kan het systeem dat gebruik maakt van ThinOS intelligent worden beheerd en eenvoudig worden onderhouden. Met ThinOS 9.1 profiteren organisaties van een verbeterde gebruikersproductiviteit, sterke beveiliging en gestroomlijnde beheerbaarheid.

Maak nu uw virtuele werkruimte toegankelijk voor Dell Thin Clients!

https://www.youtube.com/watch?v=91q46K3YEWc

 

Hoe updaten?

  • Ga naar www.dell.com/support en voer de servicetag in of ga naar ‘’alle producten bekijken’’ en selecteer het betreffende Thin Client model.
  • Ga voor het downloaden van de firmware naar ''Drivers & Downloads'' en selecteer ThinOS bij het kopje ‘’Besturingssysteem’’.
  • Ga voor technische documentatie naar ''Documentatie'' voor handleidingen, informatie, video’s etc.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.