ThinClientSpecialist

Lenovo lanceert nieuwe devices

Op CES 2020 heeft Lenovo een reeks nieuwe innovaties aangekondigd. Zo lanceert LG een 5G pc. Verder is er onder andere een nieuwe Chromebook aangekondigd.De Yoga 5G is een ultra-portable 2-in-1-laptop wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 8cx 5G Compute-platform. Het levert 5G-netwerkconnectiviteit via een 5G-serviceprovider2 voor onderweg en WiFi-toegang voor thuis.

De ThinkPad X1 Fold is een opvouwbare pc. Met behulp van hoogstaande techniek en klantinzichten is het draagbare aspect zorgvuldig heroverwogen. De nieuwe ThinkPad is opgebouwd uit een combinatie van lichtgewicht legeringen en koolstofvezel en bedekt met een lederen folio-hoes. Met de duurzaamheid en betrouwbaarheid die van het merk ThinkPad wordt verwacht, is de X1 Fold een volledig functionele laptop met een 13,3-inch opvouwbaar OLED-scherm die minder dan 1 kilo weegt.

Het apparaat past zich aan de behoeften van gebruikers aan, omdat het naadloos van positie kan veranderen, van een compacte stand naar een volledig plat scherm. De X1 Fold maakt deel uit van Lenovo’s streven naar een vouwbare toekomst, waaronder ook de onlangs aangekondigde motorola razr valt.

Omdat het verschil in bruikbaarheid van laptops en smartphones kleiner wordt en de nieuwe generatie werkenden steeds vaker multitaskt op verschillende apparaten, heeft Lenovo ThinkBook Plus gelanceerd - een laptop met een e-ink-display op de cover om de productiviteit en focus te verbeteren. Het display kan worden gebruikt om illustraties en notities te maken met de Precision Pen en tegelijkertijd ontvang je essentiële meldingen wanneer hij gesloten is. Het apparaat is een nieuw soort laptop met innovatieve functies om gebruikers te helpen hun multitasking-efficiëntie te maximaliseren.

De nieuwe Lenovo IdeaPad Duet Chromebook is ontworpen voor mensen die graag door de nieuwste apps bladeren, het laatste entertainment bekijken of graag onderweg werken. Het is een van de lichtste en dunste Chromebooks ter wereld met een lange batterijduur tot wel 10 uur.4 De nieuwe Chromebook heeft een minimalistisch ontwerp en optionele USI-stylus5 voor intuïtief handschrift, notities maken met vrijwel geen latency en figuurtekenen. Met een volledig uitgeruste 2-in-1-detachable Chromebook combineert het draagbaarheid met eenvoud.Lenovo bouwt voort op het succes van de Lenovo Smart Clock en Lenovo Smart Display en lanceert met zijn smart home-expertise een product in een nieuwe categorie: de Lenovo Smart Frame. De Smart Frame heeft een gepolijst scherm met een matte schermafwerking en een anti-glanslaag, wat betekent dat beelden kunnen worden bekeken bij elke helderheidsinstelling en op elk tijdstip van de dag.

De sensor van de kleurtonen past de helderheid van het beeld aan het omgevingslicht in de kamer aan voor een natuurlijkere en mooiere kijkervaring. Het apparaat is dus ideaal om die lang vergeten reisfoto's opnieuw te laten zien waar in huis je maar wilt. Met een aantal simpele handgebaren kun je de foto’s of video’s af laten spelen, door laten gaan of pauzeren.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.