ThinClientSpecialist

ThinClientSpecialist is een onafhankelijke partij voor werkplekoplossingen

Waarom refurbished?

Vanuit de markt wordt veelal uit gemak verwezen naar een Windows device terwijl met eenvoudige hardware en Linux OS eveneens een goed alternatief geboden kan worden.

Voordelen:

  • ThinClients hebben een levensduur van minimaal 5 jaar. 
  • Prijs ligt ruim onder de nieuwprijs van een Windows 10IoT model. ThinClientSpecialist levert hierin een refurb (als nieuw) model van o.a. HP, Dell, Igel of Atrust met een Linux OS (incl o.a. browser, ZOOM, MS Teams, WebEx functionaliteit) wat eenvoudig geconnecteerd kan worden naar uw cloud omgeving.
  • Veiligheid omdat een ThinClient voorzien is van een write filter tegen ongeoorloofde installaties of aanpassingen. Daarnaast is het beheer vele malen eenvoudiger in vergelijk met een Windows device.
  • Verlaging van extra milieubelasting. Door gebruik van refurbished producten draagt men actiever bij aan een beter milieu en MVO doelstellingen. 

 

Refurbished betekend bij ThinClientSpecialist dat de hardware volledig is gecontroleerd en getest. 

ThinClientSpecialist heeft verschillende mogelijkheden in het bieden van refurbished werkplekken, maar koopt deze ook bij u op indien u voornemens bent om werkplekken te gaan vervangen via ThinClientSpecialist. 

Gevolgen van Covid-19

De laatste maanden zien wij een verschuiving van type werkplekken omdat vele organisaties meer vanuit thuis willen gaan werken. Hierin zien wij de vervanging van een desktop model naar mobiel (wij bieden hierin een inruil voorstel) of een additionele thuiswerkplek voor een beperkte periode.

Het omschakelen van kantoorwerkplekken naar thuiswerkplekken heeft geleid tot druk op de IT-budgetten en dat leidt weer tot verhoogde belangstelling voor refurbished.

Kortom heeft u een uitdaging op het gebied van werkplekken? Vraag dan naar de mogelijkheden vanuit ThinClientSpecialist

Contact

Of mail direct: sales@thinclientspecialist.com 

 

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Verwante artikelen
Refurbished: HP t620 WES7 Refurbished: HP t620 WES7
F0U82EA
Management HP Device Manager
Besturingssysteem Windows Embedded Standard 7
Poorten DisplayPort, LAN
€ 99,00 excl. btw
excl. btw

Productconditie

Uitstekend