ThinClientSpecialist

Einde Windows 7

Microsoft bereidt gebruikers van Windows 7 erop voor dat de ondersteuning volgend jaar stopt. Op 27 maart 2019 kwam een update uit die gebruikers het komende jaar daaraan helpt te herinneren.

De ondersteuning stopt op 12 januari 2020 voor consumenten en bedrijven die niet betalen voor verlenging, meldt Microsoft. Bedrijven kunnen voor een extra bedrag updates blijven ontvangen tot 2023.

Gebruikers van het besturingssysteem zullen vanaf volgende maand af en toe een herinnering krijgen dat het einde van de ondersteuning van het systeem nadert. Dat gebeurd negen maanden lang, totdat de ondersteuning ophoudt. Windows 7 zal blijven functioneren, maar er zullen zeer zelden nog patches uitkomen voor bekende lekken in het besturingssysteem.

Er wordt geadviseerd om over te stappen. U kunt denken aan vervanging van hardware, maar ook aan software oplossingen. Wij hebben van verschillende merken software die u over uw (oude) hardware heen zet, hiermee vervangt u gelijk Windows 7 en profiteert u van de voordelen van een ThinClient.

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.