ThinClientSpecialist

Meer over Case Logic

Case Logic

Al sinds 1984 maakt Case Logic tassen en hoezen die uw spullen op hun plaats houden en uw apparaten beschermen terwijl u onderweg bent. Hoewel de technologie in de loop der jaren is veranderd, is de ontwerpfilosofie gelijk gebleven: een evenwicht tussen stijl, organisatie en prestaties moet het leven gemakkelijker en toegankelijker te maken.

De laptoptassen en -hoezen zorgen ervoor dat uw teams altijd alles bij de hand hebben en hun apparaten beschermd worden, of ze nu dagelijks op en neer reizen naar het kantoor of werken van huis.

Case Logic is verkrijgbaar in meer dan 100 landen en is de eerste keus van bedrijven van over de hele wereld. Dankzij de focus op stijl, organisatie en prestaties helpen de tassen, sleeves en hoezen alles op zijn plaats en binnen handbereik te houden voor uw teams. En met de productgarantie van 25 jaar, kunt u erop vertrouwen dat Case Logic al uw apparaten tot in de lengte van jaren zal beschermen, of het nu gaat om een nieuwe medewerker of een technologische upgrade

Geen resultaten gevonden voor de filter!