ThinClientSpecialist

Meer over Dynabook

Dynabook

Dynabook biedt u meer
Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.

Betrouwbaarheid, of een volledige reparatie en terugbetaling
We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze apparaten, dat we ze ondersteunen met een belofte aan al onze zakelijke klanten: onze Betrouwbaarheidsgarantie. Als uw laptop binnen een jaar na aankoop kapotgaat*, repareert dynabook of een door dynabook geautoriseerde serviceprovider hem helemaal gratis voor u, en krijgt u het aankoopbedrag terug.

Toshiba en IGEL technology

Toshiba en IGEL gaan actief samenwerken voor levering van een mobiele werkplek in een veilige en duurzame thin client-omgeving. Met dit partnership krijgen organisaties de gelegenheid het IGEL’s op Linux gebaseerde besturingssysteem te laten draaien op Toshiba laptops in combinatie met beheer op afstand via de IGEL Universal Management Suite (UMS). Klanten profiteren met dit partnership van een mobiele oplossing die voor een langere periode in dezelfde configuratie beschikbaar is. En tegelijkertijd via het IGEL OS toegang geeft tot verschillende virtuele omgevingen van allerlei applicaties in een veilige Linux omgeving.

Toshiba biedt met het partnership de meest geavanceerde en degelijke range zakelijke laptops voorzien van zowel WIFI als 4G/LTE netwerkfaciliteiten. IGEL levert het besturingssysteem. De combinatie zorgt voor een duurzame mobiele oplossing waarbij de gebruiker profiteert van stabiele en betrouwbare hardware in combinatie met de veilige gebruikersvriendelijke Linux-omgeving.

Geen resultaten gevonden voor de filter!