Meer over Eizo

Eizo

EIZO ontwikkelt en produceert al sinds 1968 hoogwaardige monitoren en displayoplossingen voor gebruik in kantooromgevingen, de gezondheidszorg, de grafische industrie, de wereld van beeldbewerking en ook die van de luchtverkeersleiding en de scheepvaart.

Wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. En over producten die overtuigen door een hoge mate van betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie.

EIZO Corporation, Japan

EIZO beschouwt zichzelf als drijvende kracht achter innovatie en is kwalitatief toonaangevend wat betreft monitortechnologie. De basis voor deze stelling wordt gevormd door het interne onderzoek en ontwikkeling in de fabriek in Japan. Hier zijn meer dan 600 ingenieurs en technici bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe monitoroplossingen en worden bestaande oplossingen voortdurend geoptimaliseerd. Want EIZO streeft ernaar om alle ontwikkeling en productie volledig in eigen beheer uit te voeren. Daardoor houden we controle over het gehele ontwikkelingsproces en alle fabricage en hebben we alles volledig in eigen hand.

En op die manier bouwen we een voorsprong op wat betreft kwaliteit en techniek. Deze voorsprong wordt ook dikwijls bevestigd in diverse testen die worden uitgevoerd door onafhankelijke vakpers. Meer dan eens komen de monitoren van EIZO als beste uit de test.

In de gebieden waarin wij werken met leveranciers, hechten wij veel waarde aan volledige onafhankelijkheid. Dat houdt in dat wij niet gebonden zijn aan een leverancier, maar steeds zelf die leveranciers kunnen kiezen die de beste materialen kunnen leveren voor onze monitoren.

1
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Eizo FlexScan EV2450 Eizo FlexScan EV2450
EV2450-BK
Beeldschermdiagonaal 24 inch
Poorten DVI, DisplayPort, VGA, HDMI
€ 302,50 excl. btw
excl. btw
Eizo FlexScan EV2785 Eizo FlexScan EV2785
EV2785-BK
Beeldschermdiagonaal 27 inch
Poorten USB-C, DisplayPort, HDMI
€ 999,00 excl. btw
excl. btw
1