ThinClientSpecialist

Meer over HP

HP

Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven en werd al in 1939 opgericht. Sinds november 2015 is het bedrijf gesplist in twee aparte bedrijven; Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc (HPQ). Doordat het bedrijf al zo lang bestaat, behoort HP al jaren tot de top drie van computerleveranciers.
HP streeft ernaar om technologie te ontwikkelen die voor iedereen, overal een betere levenstandaard creëert. De slogan van HP is dan ook niet voor niets, Blijf vernieuwen.

HP biedt een zeer uitgebreid portfolio aan producten. ThinClient zijn beschikbaar met Windows 10 IoT of ThinPro Linux. Met de HP Device Manager 5.0 is het beheer voor deze clients eenvoudig. Het is ook mogelijk om andere hardware te voorzien van HP-software met de HP ThinPro for PC converter. Hiermee kan een pc of laptop aangepast worden in een op Linux gebaseerde HP ThinClient. Om het helemaal compleet te maken kan de gehele werkplek worden voorzien van HP apparatuur, denk hierbij aan monitoren, toetsenborden, muizen, maar ook dockings zijn verkrijgbaar. De kwaliteit van HP spreekt voor zich.

1 ... 3 ... 5 6 7
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 ... 3 ... 5 6 7