ThinClientSpecialist

Meer over NComputing

Wie is NComputing:

Al 15 jaar streeft NComputing naar het idee van betaalbare, hoogwaardige desktopvirtualisatie-oplossingen. Hun innovatie en bekroonde technologieën bedienen klanten groot en klein, in diverse markten, met verschillende gebruikerscasussen. Enkele voorbeelden zijn een internetcafe op zonne-enegrie in Zambia tot een zeer veilige omgeving op het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

Waar staat het merk voor:

NComputing is een van de weinige lanplopende bedrijven die zich vol passie en focus toelegt op betaalbare en milieuvriendelijke ThinClient hardware- en virtualisatieoplossingen. Daarnaast zet NComputing zich in op een manier die het vriendelijker maakt voor de omgeving, doormiddel van kleine ThinClients en het verminderen van eWaste, energieverbuik en CO2-uitstoot.

Waarom kiezen voor NComputing:

In tegenstelling tot de meeste ThinClients in de markt zijn NComputing -apparaten gebasseerd op de innovatieve en kosteneffictieve ARM-processors en industriestandaard-platforms. Dit maakt het mogelijk om tegen een betaalbare prijs, maar wel met hoogwaardige managementsoftware de beste te zijn voor Citrix- en Microsoft RDP/RDS-omgevingen.

 

1
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NComputing RX420 NComputing RX420
500-0196
Management NoTouch Center
Besturingssysteem Stratodesk NoTouch OS
Poorten HDMI, USB 2.0
€ 188,00 excl. btw
excl. btw
1