ThinClientSpecialist

Meer over Neomounts by newstar

Neomounts by newstar

De nummer 1 in ophangsystemen!

Sinds 1996 is NewStar de Europese marktleider op het gebied van betaalbare bevestigingssystemen voor tv’s, LFD’s, monitoren, projectoren, pc’s, laptops en tablets.

Het uitgebreide assortiment beugels dat NewStar biedt voor wand, bureau, plafond en vloer leent zich bij uitstek voor een proactieve verkoop naast de hardware om zo extra winst te genereren. NewStar is actief in meer dan 25 landen met een uitgebreid assortiment producten dat bekend staat om hun hoge kwaliteit, uitstekend design, installatiegemak en betaalbaarheid. NewStar-producten zijn perfect voor kantooromgevingen, detailhandel, onderwijs, overheid, gezondheidszorg, bedrijven, horeca en thuis. Alle NewStar-producten zijn van hoge kwaliteit en bieden 5 jaar garantie. Neem contact op met […] om te bespreken wat NewStar voor uw organisatie kan betekenen.

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NewStar laptop standaard (NSLS085) NewStar laptop standaard (NSLS085)
NSLS085
De NewStar NSLS085SILVER is een universele standaard voor laptops van 10"tot 17",met een maximum draagvermogen van 10 kg. De standaard heeft zes verschillende hoogteposities en een ultra-slank opvouwbaar ontwerp. Het lichtgewicht,compacte ontwerp maakt de standaard ideaal om mee te nemen waartoe je maar wilt. De open configuratie zorgt voor een goede ventilatie van de laptop...
€ 29,00 excl. btw
excl. btw
1 2 3 4