Stratodesk

Stratodesk

Wie is Stratodesk:

Opgericht in 2010 is Stratodesk snel uitgegroeid tot meer dan vierduizend klanten over de hele wereld. Stratodesk herdefineert endpoint computing door een enkele eindpuntoplossing voor VDI-, DaaS- en IoT-markten te leveren. En dat gaat verder dan de traditionele ontwikkeling. De NoTouch Desktop is een volgende generatie hardware-agnostische oplossing waarmee bedrijven hun endpoints op rendabele wijze kunnen beheren.

Waar staat het merk voor:

Met de NoTouch Desktop, dat bestaat uit zowel NoTouc OS als NoTouch Center, kun je bijna elke pc, ThinClient, laptop of Raspberry PI- apparaat transformeren in een veilig en centraal beheerd Thin-eindpunt. Je kunt het NoTouch OS ook direct op duizend apparaten implementeren en vanuit een browser beheren. Deze oplossing werkt naadloos op x86- en ARM-gebaseerde hardwareproducten (inclusief Raspberry PI) om een uniform platform voor alle eindpunten te bieden. Het verhoogt ook de beveiliging van endpoints, veraanvoudigt de gebruikerservaring en stelt klanten in staat om de voordelen van bestaande desktophardware (laptops, ThinCLients, pc's en ARM-apparaten) te maximaliseren via PC Repurposing.

NoTouch OS draait op 99% van alle x86 desktop hardware, inclusief Intel (desktop Atom), AMD en VIA CPU's. NoTouch OS is het officiële bestruingsysteem van de Citrix Workspace Hub. NoTouch OS voorkomt vergrendeling van hardware en houdt u vrij om de meest uiteenlopende apparaten te integreren. 

1
Geen resultaten gevonden voor de filter!
BUNDEL
Stratodesk NoTouch Desktop Licentie Stratodesk NoTouch Desktop Licentie
NOTOUCH
Management NoTouch Center
Besturingssysteem Stratodesk NoTouch OS
€ 59,00 excl. btw
excl. btw
Stratodesk NoTouch Updates Subscription Stratodesk NoTouch Updates Subscription
NTD1Y
Management NoTouch Center
Besturingssysteem Stratodesk NoTouch OS
€ 13,00 excl. btw
excl. btw
1