Thin Client Specialist IS onderdeel van
ICT Specialist

Wij zijn ThinClientSpecialist/ICTSpecialist. Klantgericht, deskundig en innovatief. Met onze specialisten maakt u de juiste keuze rondom uw werkplek die past bij de ICT Infrastructuur.

Over Thin Client Specialist en ICT Specialist

Een fijne werkplek is meer dan alleen een bureau met een laptop en een beeldscherm. In de beginjaren van het bedrijf lag de focus nog niet op de totale werkplek, maar waren we gespecialiseerd in ThinClients (ThinClientSpecialist). Op gegeven moment zagen we dat de markt aan het veranderen was en dat bedrijven meer op zoek waren naar een partner waar ze alles voor de werkplek konden kopen. Het was voor ons het moment om ons naast de ThinClients ook breder te specialiseren, waardoor we nu een totaalpakket kunnen bieden. Inclusief, indien gewenst, het installeren en inrichten van de werkplek. En binnen dit uitgebreide aanbod staat ook een goede prijs centraal.

Wij van ICT Specialist weten dit en houden ons al sinds 2011 met alles omtrent een goede werkplek bezig. De ontwikkelingen op de markt volgen we op de voet. Hierdoor hebben we altijd de juiste kennis paraat en kunnen we als merkonafhankelijke online aanbieder de zakelijke markt goed van dienst zijn.

Werkplek

Of het nu gaat om technisch beheer, de juiste tools, een comfortabele werkplek of toegang tot je data vanaf elke locatie; wij zorgen ervoor dat elke facet van je werkplek optimaal functioneert. Jouw werkplek, onze zorg.

Infrastructuur & Security

Een solide ICT-basis is essentieel voor elke organisatie. Wij zorgen voor naadloze softwarelicenties, optimale server- en netwerkprestaties, en 24/7 bescherming met onze managed firewall. Met onze expertise blijft jouw organisatie technisch sterk, veilig en altijd in bedrijf.

Service & Advies

Service & Advies staat centraal in alles wat we doen. Van deskundig advies en gerichte consultancy, tot efficiënte telefonie-oplossingen, voordelige opkoopmogelijkheden en naadloze logistiek. Wij zijn er om je organisatie op elk vlak te ondersteunen en te optimaliseren.

Maatwerk en advies nodig?

Meer weten hoe wij je kunnen helpen? Of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 854 01 13 84 of vul onderstaande contactformulier in.