• Gratis demo
  • Maatwerkoplossingen
  • Onafhankelijk & gedegen advies

Weergave

1
Geen resultaten gevonden voor de filter!
BUNDEL
Azulle Remote Control Azulle Remote Control
zullremot210
Dit is de ultieme afstandsbediening, met zijn 5-in-1-ontwerp dat de functie van een volledig Windows-toetsenbord, draadloze muis, afstandsbediening, zwenkwiel en microfoon combineert. De afstandsbediening met twee gezichten is geïntegreerd met de nieuwste infrarood AI-technologie, waardoor hij de functies van de meeste afstandsbedieningen leert voor universele...
€ 47,19 excl. btw
excl. btw
Azulle Access3 Mini PC Linux Azulle Access3 Mini PC Linux
A1191
Besturingssysteem Linux-based
Poorten USB 3.0, HDMI
€ 204,00 excl. btw
excl. btw
1

Wie is Azulle?
Azulle is een toonaangevende fabrikant van mini pc’s en pc-sticks. Gericht op het ontwikkelen en introduceren van praktische innovaties voor thuis en bedrijven.
Wat begon als een klein bedrijf die enkel een product creëerde, is nu een groot bedrijf die gedreven is om de toekomst van technologie te pionieren. De klantenservice en technische dienst zijn gevestigd in de VS.


Azulle stick
The NEXT generation of portable technology
Azulle’s Acces mini-pc-sticks bieden een volledige verbindingsmogelijkheid om te streamen, browsen en tegelijkertijd een computer te gebruiken.


Krijg toegang tot een wereld aan mogelijkheden. Sluit de Access 3 aan op een tv om er een smart TV van te maken. De Access 3 Inter HD grafische kaart biedt 4K-resolutie waardoor applicaties zoals YouTube, Netflix, Amazon Prime en meer gestreamd kunnen worden in High definition 1080p.


Onderweg toegang
De Access stick is zo klein dat deze makkelijk in een broekzak past. Ze geven een Typische desktop, laptop of tablet weer. Krijg gemakkelijk toegang tot al uw documenten, uw favoriete applicaties en surf op het internet vanaf elke locatie.