Dell Precision Optimizer

Dell Precision Optimizer
Artikelnummer: 528-BCJE

Dell Precision Optimizer

Krijg de beste prestaties voor elke applicatie met de eerste optimizer voor workstations ter wereld op basis van kunstmatige intelligentie. Download nu gratis Dell Precision Optimizer Standard of upgrade naar Dell Precision Optimizer Premium.

€ 0,01 excl. btw
Productinformatie "Dell Precision Optimizer"
Krachtige productiviteit

Krachtige productiviteit

Dell Precision Optimizer is beschikbaar bij elk Dell Precision workstation. Met de tool kunt u zonder giswerk de instellingen aanpassen voor optimale prestaties van elke applicatie. Door uw workstation geautomatiseerd aan te passen, worden applicaties zo snel mogelijk uitgevoerd en krijgt u de optimale snelheid met minimale inspanningen.

Aangepaste prestaties

DPO Standard
DPO Standard

Gratis downloaden. Verhoog de productiviteit met betere prestaties voor ISV-applicaties, analyses en gecentraliseerd beheer.
Nu downloaden (in het Engels)

DPO Premium proefversie
DPO Premium proefversie

Maak kennis met betere prestaties met AI-gebaseerde optimalisatie voor elke applicatie en kijk of deze productiviteitsverhogende tool iets voor u is.
Nu downloaden (in het Engels)

DPO Premium
DPO Premium

 

Ervaar hogere productiviteit met AI-gebaseerde optimalisatie voor elke applicatie, afgestemd op uw gebruik.

 

Betere prestaties dan ooit

Werk intelligenter
Werk intelligenter

Door uw gebruik van applicaties te analyseren met machine learning, stemt de Dell Precision Optimizer de prestaties precies af zodat elke applicatie sneller wordt uitgevoerd, de time-to-market korter wordt, de productiviteit hoger en de kosten lager.

Eén klik. Onbeperkte voordelen.
Eén klik. Onbeperkte voordelen.

Vooraf gedefinieerde profielen voor veelgebruikte ISV-applicaties geven u snellere prestaties in alle branches, van engineering tot VR.
Meer informatie (in het Engels)

Dynamische AI
Dynamische AI

Krijg tot 394% snellere prestaties met optimalisatie van prestaties. En, met AI-gebaseerde optimalisatie wordt de optimalisatie afgestemd op elke applicatie.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Gecertificeerd voor betrouwbaarheid: de nieuwste BIOS, gecertificeerde drivers, firmware en software die wordt geüpdatet met één klik zorgt ervoor dat uw werk gestroomlijnd blijft.

Maak het eenvoudiger met analytics

Pas de knelpunten in resources aan met de analytics van de Dell Precision Optimizer. De volledig geautomatiseerde monitoring van het systeem helpt u knelpunten bij CPU, storage, grafische kaarten en geheugen te herkennen als deze zich voordoen.

Maak het eenvoudiger met analytics
Eenvoudiger voor IT

Eenvoudiger voor IT

 

Alles vanaf één locatie: optimaliseer de prestaties van applicaties op systemen van eindgebruikers op basis van gecentraliseerd IT-beleid eenvoudig vanaf een IT-beheerconsole zoals SCCM en KACE.

 

Eenvoudige analyses: verzamel op afstand data van één gebruiker of een groep gebruikers om prestatie-, betrouwbaarheids- en gebruiksrapporten te maken en op basis daarvan de behoefte aan resources te beoordelen, te plannen en aan te pakken.

 

 

Klantbeoordelingen voor "Dell Precision Optimizer"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Klanten bekeken ook