ThinClientSpecialist

Meer over Cherry

Cherry

Cherry's hoofdkantoor staat in Auerbach / OPf., Duitsland. Ze zijn een toonaangevende wereldwijde fabrikant van computerinvoerapparaten met een focus op kantoor-, gaming-, industrie-, beveiligings-, eHealth-oplossingen en schakelaars voor mechanische toetsenborden. CHERRY heeft ongeveer 400 medewerkers en vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, China (vasteland, Hongkong, Taiwan) en de Verenigde Staten.

Sinds de oprichting in 1953 staat CHERRY voor Duitse kwaliteitsproducten die in Duitsland zijn ontworpen en speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften van haar klanten. In 2019 opende het bedrijf een nieuw hoofdkantoor in Auerbach, dat de nieuwe waarden van CHERRY voor de werkplek van de toekomst en nieuw werk weerspiegelt.

CHERRY brengt hoge kwaliteit, passie en design in werkomgevingen en richt zich daarmee op zowel eindklanten als bedrijven die hoge eisen stellen aan prestaties, levensduur en functionaliteit.CHERRY brengt hoge kwaliteit, passie en design in werkomgevingen en richt zich daarmee op zowel eindklanten als bedrijven die hoge eisen stellen aan de prestaties, levensduur en functionaliteit van hun computerinvoerapparaten.

 

CHERRY-toetsenborden zijn state-of-the-art, deze toetsenborden zijn van topkwaliteit en zijn zeer duurzaam.

CHERRY-muizen passen optimaal in uw hand en zijn nuttige hulpmiddelen voor vele toepassingen en bieden een aangename, exacte en langdurige ondersteuning voor kantoorgebruik of grafisch gebruik.

 

 

1
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Cherry muis MC1000 zwart Cherry muis MC1000 zwart
JM-0800-2
CHERRY MC 1000 biedt de beste kwaliteit in zijn prijsklasse. De nadruk ligt op duurzaamheid en op betrouwbaar en precies werken, of het nu voor privégebruik is of voor gebruik op een professionele kantoorwerkplek. - 3-knops muis met scrollwiel - Resolutie 1.200 dpi - GS-certificering - Geschikt voor zowel rechts- als linkshandig gebruik - Symmetrisch ontwerp - Standaard formaat
€ 8,50 excl. btw
excl. btw
1