Cherry

Cherry

Cherry's hoofdkantoor staat in Auerbach / OPf., Duitsland. Ze zijn een toonaangevende wereldwijde fabrikant van computerinvoerapparaten met een focus op kantoor-, gaming-, industrie-, beveiligings-, eHealth-oplossingen en schakelaars voor mechanische toetsenborden. CHERRY heeft ongeveer 400 medewerkers en vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, China (vasteland, Hongkong, Taiwan) en de Verenigde Staten.

Sinds de oprichting in 1953 staat CHERRY voor Duitse kwaliteitsproducten die in Duitsland zijn ontworpen en speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften van haar klanten. In 2019 opende het bedrijf een nieuw hoofdkantoor in Auerbach, dat de nieuwe waarden van CHERRY voor de werkplek van de toekomst en nieuw werk weerspiegelt.

CHERRY brengt hoge kwaliteit, passie en design in werkomgevingen en richt zich daarmee op zowel eindklanten als bedrijven die hoge eisen stellen aan prestaties, levensduur en functionaliteit.CHERRY brengt hoge kwaliteit, passie en design in werkomgevingen en richt zich daarmee op zowel eindklanten als bedrijven die hoge eisen stellen aan de prestaties, levensduur en functionaliteit van hun computerinvoerapparaten.

 

CHERRY-toetsenborden zijn state-of-the-art, deze toetsenborden zijn van topkwaliteit en zijn zeer duurzaam.

CHERRY-muizen passen optimaal in uw hand en zijn nuttige hulpmiddelen voor vele toepassingen en bieden een aangename, exacte en langdurige ondersteuning voor kantoorgebruik of grafisch gebruik.

 

 

1
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Cherry DW 3000 Cherry DW 3000
JD-0710-black
Cherry DW 3000 is een modern, plat en slijtvaste toetsenbord en muis set. Plat, draadloos inclusief cursor en numeriek toetsenbord Toetsaanslagen tot 10 Miljoen, met 4 sneltoetsen (rekenmachine, e-mail, browser, slaapmodus) Plug & Play via USB-verbinding Muis met 3 knoppen, voor zowel linkshandige als rechthandige Optische sensortechnologie (1200 dpi) Weergave van de...
€ 29,95 excl. btw
excl. btw
Cherry for MAC toetsenbord (open doos) Cherry for MAC toetsenbord (open doos)
G8227020
Cherry toetsenbord met MAC-layout. Het toetsenbord is aan te sluiten via een kabel met een standaard USB 2.0-aansluiting. Kleur: wit Open doos.
€ 12,50 excl. btw
excl. btw
Aanbieding
Cherry Toetsenbord en muis Cherry Toetsenbord en muis
Kc1000-mc1000
€ 25,00 € 20,00 excl. btw
excl. btw
CHERRY Secure Board 1.0 CHERRY Secure Board 1.0
JK-A0400EU-2
De SECURE BOARD 1.0 is een ergonomisch toetsenbord met een geïntegreerde lezer voor smartcards en kaarten / tags met een RF / NFC-interface. Voor extra veiligheid en vertrouwelijkheid kan het toetsenbord worden overgeschakeld naar een veilige modus. Nu kan het apparaat zichzelf verifiëren met een certificaat en wordt de sleuteloverdracht versleuteld. Dit maakt...
€ 63,00 excl. btw
excl. btw
Cherry Wetex beschermhoes Cherry Wetex beschermhoes
SW10042
beschermhoes voor Cherry toetsenbord
€ 40,00 excl. btw
excl. btw
1