ThinClientSpecialist

ThinClient alternatieven

Thin Clients kunnen duur zijn. Dit is met name het geval wanneer u uw bestaande netwerk van apparaten moet reviseren en vervangen door nieuwe. Om nog maar te zwijgen over het feit dat u ook talloze IT-manuren moet investeren om uw endpoints te onderhouden en te beveiligen. De kosten lopen snel op. Zijn er alternatieven? 

Om u te helpen bij uw zoektocht, hebben we deze lijst samengesteld met de vijf beste alternatieven voor Thin Clients die perfect zijn voor uw VDI/DaaS-omgeving.

Zonder verder oponthoud, hier is onze lijst met vier alternatieven voor traditionele x86 Thin Clients.

De Raspberry Pi Thin Client
De Raspberry Pi Thin Client is inderdaad een echt alternatief voor x86 Thin Clients. Het kleine en betaalbare moederbord is de afgelopen jaren in populariteit gegroeid. Het is uitgegroeid van een handige computer die door enthousiastelingen wordt gebruikt tot een krachtig platform voor innovatie. In feite gebruiken toonaangevende technologie-innovators zoals Citrix, NComputing en ViewSonic het als de basis voor de volgende generatie IoT-eindpunten.

Raspberry Pi-apparaten zijn perfect voor doe-het-zelf-thin clients. U moet echter investeren in een bedrijfsklaar besturingssysteem dat wordt geleverd met al uw applicaties en clients vooraf geladen. Dit zorgt voor naadloze connectiviteit met uw VDI- en DaaS-implementatie.

Naast een Thin Client OS heeft u ook een beheeroplossing nodig voor uw Raspberry Pi Thin Clients die uw apparaten kan monitoren en configureren. Deze beheeroplossing moet ook bedrijfsfuncties bevatten, zoals de uitrol van certificaten, inventaris, rapportagetools en Single Sign-On-mogelijkheden. Hiervoor hebben wij een aantal merken die uitstekend geschikt zijn om te gebruiken, zoals; NoTouch software van Stratodesk of Atrust OS.

 

Converteer elke pc naar een thin client 
Wist u dat u uw bestaande pc's en laptops kunt hergebruiken in goed presterende Thin Clients? PC Repurposing is het proces waarbij het oorspronkelijke besturingssysteem op uw bestaande eindpunten wordt vervangen door een Thin Client-besturingssysteem met een kleine footprint. NoTouch Desktop is bijvoorbeeld volledig klaar voor pc-repurposing. Implementeer het onmiddellijk op duizenden apparaten en zie uw ROI stijgen!

 

Alles-op-één-oplossingen van LG
Heeft u een ruimtebesparende Thin Client-optie nodig voor uw bureaus of medische karren? Misschien wilt u zelfs uw apparaten consolideren - in plaats van er twee te hebben, heeft u er maar één! Als dat het geval is, wilt u de All-in-One Thin Client Monitor verkennen.

LG biedt een 24-inch breedbeeld Thin Client-monitor of zelfs een 38-inch gebogen ultrabrede Thin Client-monitor, die speciaal is ontworpen voor een Thin Client-omgeving, met een ingebouwde camera en draadloze/Bluetooth-connectiviteit. Het grote, gebogen scherm verhoogt de productiviteit door grote hoeveelheden informatie tegelijk weer te geven, en elimineert het gedoe van Windows-beheer dat wordt geleverd met een kleine monitor of meerdere monitoren.

U kunt Stratodesk of Atrust OS eenvoudig implementeren op LG Thin Client Monitors.

 

De Citrix Ready-werkruimtehub
De Citrix Ready workspace hub is een ander optimaal alternatief voor traditionele x86 Thin Clients. Met veel van dezelfde voordelen die u van een Raspberry Pi Thin Client mag verwachten, biedt de workspace-hub verschillende extra voordelen. Om te beginnen, in tegenstelling tot doe-het-zelf Raspberry Pi-apparaten, is de Citrix-werkruimtehub klaar om direct uit de doos verbinding te maken met uw netwerk. 

 

 

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Verwante artikelen
BUNDEL
Stratodesk NoTouch Desktop Licentie Stratodesk NoTouch Desktop Licentie
NOTOUCH
Management NoTouch Center
Besturingssysteem Stratodesk NoTouch OS
€ 89,00 excl. btw
excl. btw
Atrust P2T Converter License Atrust P2T Converter License
Atrust-P2T
Management Atrust Device Manager (ADM) / Atrust Client Setup (ACS)
Besturingssysteem Atrust OS, Linux-based
€ 89,00 excl. btw
excl. btw